Siri Elvsborg

Siri er et ekte renessansemenneske i moderne innpakning, utstyrt med et hjerte av gull og en ustoppelig trang til å få alle med seg til toppen.

Hun har gjort litt av det meste; alt fra å jobbe som frisør til å lede en iskrembedrift for unge flyktninger. I de 10 siste årene har hun hovedsakelig arbeidet med enslige mindreårige asylsøkere og flyktninger, både som miljøterapeut og avdelingsleder for asylboliger, både i Norge og Sverige.

Etter 3 år i Thailand hvor hun trente thaiboksing, jobbet frivillig etter tsunamien og lærte seg Thai, flyttet hun hjem til Norge og tok en bachelor i pedagogikk – og mest for gøy tok hun ett år fordypning i midtøstenkunnskap og arabisk språk, så her har dere en ekte språk- og kulturnerd med på tur.

Hun har flere tokt bak seg på Christian Radich, så hun kan alt om å ta vare på folk ombord. Om du ikke får øye på henne ombord er det mest sannsynligvis fordi hun har tatt med seg folk på yoga på en strand eller løpetur opp til et fjell i nærheten.

Siri lider av friluftssyke med spredning, når hun ikke er på sjøen finner du henne helst innerst i skogen med et minimum av utstyr og et stort smil.