Tor Abild
Fagsjef i Fundatum
Telefonnr: 980 11 953
Epost: tor@fundatum.no

Tor er en dere kan glede dere til å bli kjent med!

Han har jobbet med erfaringsbaserte læringsprogrammer for unge mennesker på tre kontinenter de siste 18-årene, omtrent like lenge som han har drevet med teambuilding. Tor er opptatt av ungdomsmedvirkning og det å få ungdom til å ta eierskap i prosessene de er del av.

Han har utdannelse innenfor pedagogikk og internasjonal politikk og har også jobbet flere år med politikk og kommunikasjon i ideell sektor.

Tor lider av mild fotballgalskap og omtaler seg selv som halvt nederlandsk. Det er kanskje derfor han ikke er så glad i fjellet.

Gard Hongslo
Prosessleder for Windjammer-programmet.
Daglig leder i Fundatum

ghongslo@online.no

Gard kommer dere til å se mye av under programmet. Han vil lede samlingene i forkant.

Gard er tidligere landslagstrener i bordtennis og har lang erfaring fra toppidretten med å hjelpe grupper og individer med å sette og nå tydelige mål. Gard er særlig interessert i hvordan god mellommenneskelig kommunikasjon bidrar til å skape en sterk prestasjonskultur.

Foruten en MBA fra La Trobe University har Gard også studert coaching ved BI og toppidrettsledelse ved Idrettshøyskolen. Før han ble landslagstrener jobbet han med forretningsutvikling i Statoil.

Utenfor jobben er Gards store hobby veteranbiler, du finner han ofte med hodet under panseret på hans gamle Volvo Amazon.