Gard Hongslo
Prosessleder for Windjammer-programmet.
Daglig leder i Alluvio

 

Gard kommer dere til å se på samlinger i forkant av seiltoktet.

Gard er tidligere landslagstrener i bordtennis og har lang erfaring fra toppidretten med å hjelpe grupper og individer med å sette og nå tydelige mål. Gard er særlig interessert i hvordan god mellommenneskelig kommunikasjon bidrar til å skape en sterk prestasjonskultur.

Foruten en MBA fra La Trobe University har Gard også studert coaching ved BI og toppidrettsledelse ved Idrettshøyskolen. Før han ble landslagstrener jobbet han med forretningsutvikling i Statoil.

Utenfor jobben er Gards store hobby veteranbiler, du finner han ofte med hodet under panseret på hans gamle Volvo Amazon.

Synne er over middels engasjert i mennesker, såpass mye at hun nå er utdannet familieterapeut og jobber med det store deler av tiden. Fra tidligere er hun utdannet innen pedagogikk, film og ledelse.

De siste 20 årene har Synne jobbet i SOS-barnebyer, med stort hjerte for barn som har fått en vanskelig start på livet. På fritiden har hun holdt kurs og drevet lederutvikling med ungdom, og vært aktiv som lagleder for fotballjenter.

Dere vil bli kjent med Synne på samlingen før dere drar til sjøs!