Siri er et ekte renessansemenneske i moderne innpakning, utstyrt med et hjerte av gull og en ustoppelig trang til å få alle med seg til toppen.

Hun har gjort litt av det meste; alt fra å jobbe som frisør til å lede en iskrembedrift for unge flyktninger. I de 10 siste årene har hun hovedsakelig arbeidet med enslige mindreårige asylsøkere og flyktninger, både som miljøterapeut og avdelingsleder for asylboliger, både i Norge og Sverige.

Etter 3 år i Thailand hvor hun trente thaiboksing, jobbet frivillig etter tsunamien og lærte seg Thai, flyttet hun hjem til Norge og tok en bachelor i pedagogikk – og mest for gøy tok hun ett år fordypning i midtøstenkunnskap og arabisk språk, så her har dere en ekte språk- og kulturnerd med på tur.

Hun har flere tokt bak seg på Christian Radich, så hun kan alt om å ta vare på folk ombord. Om du ikke får øye på henne ombord er det mest sannsynligvis fordi hun har tatt med seg folk på yoga på en strand eller løpetur opp til et fjell i nærheten.

Siri lider av friluftssyke med spredning, når hun ikke er på sjøen finner du henne helst innerst i skogen med et minimum av utstyr og et stort smil.

Gard Hongslo
Prosessleder for Windjammer-programmet.
Daglig leder i Fundatum

ghongslo@online.no

Gard kommer dere til å se mye av under programmet. Han vil lede samlingene i forkant.

Gard er tidligere landslagstrener i bordtennis og har lang erfaring fra toppidretten med å hjelpe grupper og individer med å sette og nå tydelige mål. Gard er særlig interessert i hvordan god mellommenneskelig kommunikasjon bidrar til å skape en sterk prestasjonskultur.

Foruten en MBA fra La Trobe University har Gard også studert coaching ved BI og toppidrettsledelse ved Idrettshøyskolen. Før han ble landslagstrener jobbet han med forretningsutvikling i Statoil.

Utenfor jobben er Gards store hobby veteranbiler, du finner han ofte med hodet under panseret på hans gamle Volvo Amazon.

Synne er over middels engasjert i mennesker og studerer for tiden familie- og psykoterapi. Fra tidligere er hun utdannet innen pedagogikk, film og ledelse.

De siste 20 årene har Synne jobbet i SOS-barnebyer, med stort hjerte for barn som har fått en vanskelig start på livet. På fritiden har hun holdt kurs og drevet lederutvikling med ungdom, og vært aktiv som lagleder for fotballjenter.

Dere vil bli kjent med Synne i samlingene før dere drar til sjøs, og etter dere kommer hjem igjen.

Joachim var deltaker på Windjammer Voyage 3 i 2019 og har for tiden arbeidspraksis på kontoret til Christian Radich som Voyage Assistant.